Nif & Oor in het casino...(2)
de nifter alweer afgekoeld
door een glaasje appelsap
dan vlug even naar het toilet
want zijn blaas zegt bijna knap
nu op naar spel nummer één
kijk eens aan, een kaartspel
de nifter ervaren kaarter
dus dat redden ze wel
Oorlam kijkt verbazend
ja, zegt de nifter met een lach
ik ga iedere week kaarten met
de seniorenclub op donderdag
*** Wordt vervolgd ***