lieve miesjel
ik wil je hele verhalen vertellen
met de allerliefste woordjes
ik wil je knuffelen,de hele dag door
met liefdevolle armen en handen
ik wil je strelen als je bij me bent
jou zien lachen, naar en voor mij
ik wil je vasthouden, met je dansen
oneindig lang tot diep in de nacht
ik wil met jou de zon zien ondergaan
veilig in jou armen s'nachts e sterren tellen
genieten van alles in het leven, met jou samen
ik wil je duidelijk maken wat ik voel voor jou
d.m.v mijn liefde, woorden, daden en dit gedicht
want al mijn liefde, steun, vertrouwen en vriendschap
zijn enkel en alleen op jou gericht
lieve miesjel
!!ik hou van jou!!
xx
jou meisje
."_*kun jij me iets beloven*_"..
.:_*wil jij in mij geloven*_:..
."_*want alles wat ik doe is voor jou*_"..
.:_*zonder jou te leven*_:..
."_*dan ben ik liever dood**_"..
.:_*door jou ben ik bezeten*_:..
."_*je stem klinkt in mijn hoofd*_"...