Toe nou, ga vooruit
Blijf niet staan.
Toe nou, gaan nou
Je kruit heb je immers nog lang niet verschoten
Toe nou, ga nou
Laat je leven toch niet verkloten
Je hebt bijna alles wat je wil,
Tenminste als je het ziet.
Leuk huisje, de liefde van je leven
Kom op en verpest het nou niet.
Ga ervoor, zoek opnieuw je doel
Zoveel nog te delen en te geven
Luister met name naar je gevoel
Of naar wat je hart je ingeeft
Leer opnieuw te genieten
Dan komt het allemaal weer naar boven
Namelijk het bewuste gevoel dat je leeft
Tenminste als je maar in jezelf blijft geloven
Hier en nu.
Niet gisteren, niet morgen
Vandaag begint je toekomst.
Vergeet al je problemen en zorgen
Vergeet al het negatieve uit het verleden
Open opnieuw je ogen
Leef in het heden!