In een ver verleden hier ver vandaan
Woonde een ridder, koene was zijn naam!
De tijd was gekomen, dat onze dappere strijder
ten strijde trok, maar zn jonkvrouw zette hem voor het blok.
Als je nu gaat. zie ik je nooit meer!
Maar jonkheer Koene was onverslaanbaar
en in Triomf keerde ridder koene terug.
Tot zijn grote schrik had zn grote liefde een ander!
en ze waren nog al zo gelukkig met elkander.
een heus duel was het gevolg
van man tot man
hakte ridder Koene zijn tegenstander in de pan!
Zo won hij zijn vrouwtje weer voor hem terug
kon zij weer koken want de ridder had honger
EN VLUG!