Ik weet het allemaal even niet meer.
Gedachten komen op, vragen laten zich zien.
Altijd weer hetzelfde, keer op keer.
Ik kan nergens anders aan denken, slecht geweten misschien.
Dit is zo'n moment dat je een keuze moet maken.
Staand op een kruispunt des leven.
Daar waar lotsbestemmingen elkaar raken.
De enormiteit doet mij beven.
Maar ga ik nu niet te snel?
Moet ik de vraag soms keren?
Misschien geeft zij het wel.
De tijd zal het leren.