Tis voorbij..
Tussen jou en mij
We hebben ir geprobeerd
Had em zo met je gesmeerd
Maar tis niet meer zoals it was,
nadat ik al die nare dingen las
Waaromm juist jij
Die woorden over mij
Je deed me hartje breken
Wilde slecht om je liefde smeken
Het zat ons allemaal niet mee
Mijn ouders zeiden nee
We mochten elkaar niet meer zien
Zo ontmoette je die domme trien
It beviel me niet van jou en haar
En zo dreven we uitelkaar
Waaromm juist jij
Die woorden over mij
Je deed me hartje breken
Wilde slecht om je liefde smeken
Ik kon it niet langer aan
Je zag me immers amper staan
Je gaf de schuld van alles aan mij
Maar die schuld hadden we allebei
Het einde doet me heel veel pijn
Maar misschien heeft it zo moeten zijn
Waaromm juist jij
Die woorden over mij
Je deed me hartje breken
Wilde slecht om je liefde smeken
Waaromm juist jij
Die woorden over mij
Je deed me hartje breken
Wilde slecht om je liefde smeken