Zo, dat was me een feest!
Ik was nog nooit zo versierd,
zo licht in mijn hoofd.
Zo sprankelend en bruisend.
Het werd langzaam wel tijd.
Een paar jaar in vrede,
het kan je gebeuren.
Maar wat fijn om weer eens rommelig te zijn.
Ik zoek weer verder.
Voel me een beetje uitgeblust,
licht in mijn hoofd.
Die hoofdpijn gaat wel over, het hoort bij een kater.