Lieve Grarda
Jij huilde mijn tranen, voelde mijn verdriet
huilde mijn gemis eruit
jij zag wat lang niet iedereen ziet
en menigeen het oog voor sluit
Jij voelde gevoelens van mijn gevoel
en leed zo met mij mee
jij begreep -begrijpend- wat ik bedoel
en huilde toen voor twee
Jij voelde mijn leed zoals alleen
een vriendin dat voelen kan
een vriendin als jij, zo was er geen
daar leert een ander nog wat van
Jij huilde mijn tranen en leed mijn pijn
voelde mijn zware strijd
een mens die zo een mens kan zijn
getuigt van menselijkheid
De mens die je bent dat maakt me blij,
dat hoort bij 't leven-s zin
want Grarda lief jij gaf aan mij
wat geeft een echte vriendin...
Jij gaf mij een groots geschenk
Dank je wel
Heel veel liefs,