DE TIJD.
de tijd die zal leren.
hoe je mensen kunt accepteren.
soms doe je iemand wel eens pijn.
maar weet dat het opeens.
ook zo afgelopen kan zijn.
dus heb ik geleerd eerst te denken.
als ik iemand wat wil schenken.
doe ik daarmee niemand pijn.
want dat zou niet eerlijk zijn.
wees eerlijk en oprecht tegen elkaar.
en tegen iedereen.
als iedereen dat zou doen.
is de wereld niet zo hard en gemeen.
ik heb er van geleerd iemand deed mijn zoveel pijn.
dat ik daar geen vriendin meer van wil zijn.
iemand te hebben geholpen dagen en nachten,
en door die zelfde persoon.
ben ik nu bedrogen,
kijhard heeft hij ons voorgelogen,
maar de vrienschap is voorbij.
ik geef niet meer om hem.
ik laat hem uit mijn gedachten.
gelukkig ben ik van deze persoon vrij.