Clown
Je vind me een clown
Dus ben jij dat lekker oowk
maar clownen zijn niet down
maar ja, hoe dan ook
Ik vond het lief dat je het zei
want clownen zijn niet te breken
Je bent een clown en hoort bij mij
Mischien is dit een teken
Eens een clown, dan ben je het altijd
Clownen gaan nooit uit elkaar
Denk maar na, ik geef je tijd
Want we zijn voor elkaar gemaakt, geloof me nou maar!!