Hier zittend ,wij twee.
Jij daar , ik hier.
Gesprekken zonder stemmen.
Als het net even anders was gegaan.
In welke utopie hadden we dan gestaan.
Ik ben alleen , jij bent alleen.
Ik ben samen, jij bent samen.
Ik voel me goed , jij wat minder.
Vertel over de toekomst.
Jij over het verleden.
Hier zittend ,wij twee.
jij daar, ik hier.
Gesprekken met handen en voeten.
Als het nu zo zijn zoals toen?
zouden we het dan toch nog over willen doen?