Een maal per half jaar,
Een controle beurt misschien,
Een behandeling wilde ik niet graag,
Sinds kort niet vaak genoeg,
Meestal ver bij me vandaan,
Nu zo verdomd dichtbij,
Ben niet bang voor pijn,
Voel totaal geen angst,
Je geeft me een stuk zekerheid,
Wil wel weer in die stoel,
Verliefd zijn is heerlijk,
Boren is nu voor het goede doel,
Mijn liefie is de tandarts,
Romantiek en Passie dat is het nu toch wel,
Prettig is het als ik voor een afspraak bel.
Vanavond liever op de bank in plaats van in de stoel !!