Leven
Gisteren straalde je ogen
Nog van geluk
Gisteren schaterde je
Lach door de kamer
Gisteren hoorde ik
Je nog lachen
Maar vandaag al hoorde ik
Dat je de wereld over 4 weken
Zult moeten verlaten
Pats boem in eens men
Leven veranderde in een
hel
Geen hoop meer
Op een wonderbaarlijk
Herstel …..
Liefs,