Lieve marc,
Ik kan echt niet zonder jou...
zou zo graag bij jou willen zijn.
Ik besef na 4 jaar nog elke dag hoeveel ik van jou hou,
leven zonder jou doet zo verdomd veel pijn...
Ik heb me van mijn leven nog nooit zo vergist...
huil na al die tijd nog steeds om jou.
Als ik dit toen toch allemaal eens wist,
had ik zeker nooit weggegaan bij jou...
Ik heb na jou verscheidene vriendjes gehad...
maar niemand zal ooit aan jou kunnen voldoen.
Ik ben ze dan ook alweer snel zat,
verlang zo naar de tijd van toen...
Bij ons was het ook niet altijd rozegeur en maneschijn...
daar weet jij natuurlijk alles van.
Zou je zo graag laten zien hoe het ook zou kunnen zijn,
dat het ook op een fijne en leuke manier kan...
Ik kan en wil me niet aan iemand anders binden...
weet nu wel dat ik hier nooit aan wen.
Ik hoop dat we elkaar ooit weer zullen vinden,
zweer je dat ik dan heel mijn leven met jou samen ben...
I LOVE YOU FOREVER
-XXX-