Het is kil buiten
Er raast een stevige wind
De bladeren dwarrelen,
één voor één naar benee
Nog even en ze liggen ophoopt,
in de windstille hoeken van de straten
De bomen worden weer spookachtig kaal
Hun takken krakend
Een koude bedoening achterlatend
Voorspelling van de herfst