kijkend naar jou zie ik je niet,
ik voel me raar,verward en voel alleen een groot verdriet.
je bent degene die ik vertrouwde,
maar ben jij wel wie je bent en zijn de woorden die jij zegt wel met waarheid inhoude.
er is iets wat niet klopt,
t maakt niet alleen jou maar ook een hoop andere levens kapot en t wordt tijd dat t stopt.
jij bent niet degene die schuldig is,
want je bent een schat van een meid en mensen die anders denken hebben t mis.
gelukkig ben je nu opgenomen in een goede kliniek,
want er is een andere kant aan jou dat moet worden geholpen, die kant is ziek.
hopelijk zul je snel al wat opknappen en de leuke dingen in t leven gaan zien,
want ik vindt wel dat bijna iedereen en ook jij dat verdien.
love yah en sterkte