Alleen
Twijfelend kijk ik om me heen
Ik zie allemaal mensen
Ze lachen allemaal, een voor een
Allemaal zijn ze samen
Iedereen heeft iemand
Niemand is alleen
Twijfelend kijk ik om me heen
En bestel nog maar een wijn
Probeer mezelf moed in te drinken
Want eigenlijk wil ik hier helemaal niet zijn
Jij staat aan de bar
En je slaat je arm om haar heen
Grijnzend kijk je me aan
Wat ben je toch gemeen
Ik wil niet dat het me iets doet
Want jij hoort niet meer bij mij
Wij zijn niet meer samen
Jij bent weg
Weg bij mij
Even kijken we elkaar aan
Ik sta op en loop langs je heen
Ik hef mijn kin op en betaal de barman
En ik loop de deur uit
Moederziel alleen