Heerlijk lui zit ik onderuit
naar de prachtige blauwe lucht te staren
vogeltjes vliegen tjilpend langs mij
de baby slaapt, de kids naar scchool
eventjes één moment voor mij alleen
ik rek me uit, en slaak een diepe zucht
en kijk nog éénmaal omhoog
SHIT
stront in mijn oog!!!