Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
doolhof van hoop
onzekerheid spint zijn web
tussen de gedachten in m'n hoofd
laten hersenspinsels achter
waardoor mijn hoop wordt verdoofd
spint zijn web maar door en door
tracht me op te vreten
geeft er niet om hoe ik me voel
tracht me op te eten
verloren in de spelonken van mijn eigen ik
lijk ik op een teken te wachten
waardoor ik de weg weer vindt
in het donkere doolhof van mijn gedachten
Maar ik weet dat dat gebeuren zal
want die hoop is niet verzwonden
met zijn pijl vindt ik de weg wel weer
alsof die spelonken niet bestonden.
Reacties op dit gedicht
Steven Vermeulen vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Lot
:
Zondag, september 09, 2001 12:59
prachtig geschreven!!
Groetjes Lot xxx
mini
:
Zondag, september 02, 2001 22:26
Prachtig Steven! En hopelijk vind je snel die weg weer terug!
susan
:
Vrijdag, augustus 31, 2001 15:41
Heel mooi geschreven
Succes ermee
liefs susan
Over dit gedicht
Auteur:
Steven Vermeulen
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
31 augustus 2001
Thema's:
[IK]