Ik heb schrik,
om een hele goede vriendin te verlieze!
Ik vraag me af waarom
je steeds dat mes neemt!
Dat beroest,oude mes!
Elke avond opnieuw en opnieuw.
Ik weet het
maar ik kan je er niet bijhelpen,
zoals het zou moete zijn.
Soms weet ik niet wat ik moet zegge,
wat ik moet doen!
Je weet dat ik niets liever zou hebben
dat je er mee stop.
Je doet jezelf niet alleen pijn
maar ook de mensen die om je geven!
Dus ik vraag je maar 1 ding
en dat is dat je er mee stopt
PLEASE STOP IT!!!!!!!!!!!!
PS;mensen die me hierbij kunnen helpen mail me
bozzy_007@hotmail.com