Je kunt de pot op
Waarom kijk je zo op me neer?
Waarom praat je achter me rug?
Waarom heb je het lef niet,
om het in me gezicht te zeggen?
Het is jammer dat het de laatste tijd zo gaat
Maar nu moet je ook niet komen van "sorry"
Deze keer kan je de boom in!
Ik heb jou niet nodig
Ik wil juist op mijn manier leven,
ook al is dat niet zo stoer als jou leven
Mss ben ik niet jou breedte,
maar het interesseert me gin bal meer
Wat je ook zegt of doet
Zeg, tussen ons vergeet niet
"dat van een hoog paard hard vallen is"