Je hoeft niets te zeggen
Om duidelijk te zijn
Even niets uit te hoeven leggen
Waarom je voelt die intense pijn
Gewoon even samen, mijn hand in die van jou
Dat fijne gevoel van
Ik ben er nu (en altijd) voor je
Omdat ik ongelooflijk veel van je hou
~~~