Ik voel je dicht tegen me aan,
hoor je hart kloppen,
je zegt: "het klopt voor jou"
en geeft me een vurige kus.
Mijn hart smelt weg
als ik die lieve woorden van je hoor,
jij en ik,
denkend aan 'nu'.
Ik trek je heel dicht tegen me aan
en fluister dat ik van je hou,
een glimlach verschijnt op je gezicht
en een traan in je oog...
- 31/08 -