Jij met mij... (rap)
Niks tegen te beginnen
mijn gevoelens diep van binnen
want jij, jij bent gewoon de shit
en jij bent de allerbeste MC voor mij
met jou wil ik alles delen
al jouw wonden helen
mat jou zal ik me nooit vervelen
en wat anderen denken
dat kan me niet schelen
alles waar ik om geef ben jij
alles waar ik voor leef, ben jij
en alles wat is wil
jij met mij...
dromen vervuld van verlangens
dat ene nummer, zo speciaal
m'n leven zonder jou, is waar ik van baal
my friend, my soul, my desire
nu nog apart van jou
maar toch, zijn wij één
1 zoals jou, dat is er geen
gisteren, vandaag en morgen
Ik vergeet het nooit meer
met jou, die ene keer
die ene zoen, dat ene bericht
jouw ogen zijn waar ik voor zwicht
en jij bent het licht
als de top van de berg
als de beat in de muziek
als de woorden in mijn rap
maar daarom hou ik nu mijn bek
ik heb genoeg gezegd
hoop niet dat je je hierbij neerlegt
en dat ook jij voor deze liefde wil vechten....
Jij, met mij...