Ik kijk terug met een traan,
Terleurgesteld dat mijn jeugd zo moest gaan
Ik kijk terug met verdriet.
Mijn jeugd jaren waren moeilijk maar jij zag dat niet.
Ik kijk terug met pijn.
Doordat jij fouten maakte en er te weinig voor ons begon te zijn.
Ik kijk terug met onbegrip.
Weinig tot geen vragen ookal keek ik nog zo sip.
Ik kijk terug met een beetje haat.
Op jonge leeftijd mij volwassen laten wezen,
Daarom nog steeds soms zo kwaad.
Ik kijk terug op mijn jeugd jaren.
Kan mijn tranen,pijn en verdriet een beetje bedaren.
Ik kijk terug,opeens toch nog wel voldaan.
Een gevoel van trots gaat door mij heen.
Neemt weg mijn verdriet.
Nu niet meer een traan.
Ik kijk terug voor mij niet meer geween.
Vele lessen heb ik geleerd.
Wetend het leven bestaat ook deels uit pijn.
Problemen zullen altijd blijven.
Verdriet zal altijd plaats vinden.
Dit alles heb ik nu geacsepteerd.
Ookal voelde ik me vaak alleen,
Bedroefd en verward.
Ik hield mijzelf op de been.
En begin nu mijn eigen leven met een frisse start!