*Geprobeert
Ik heb geprobeerd,
Om me te veranderen
Ik heb geprobeerd,
Om er het beste van te maken
Ik heb geprobeerd,
Om geen einde aan me leven te maken.
Ik heb geprobeerd,
Jullie er niet mee lastig te vallen.
Toch breekt er nu ,
Een moment aan.
Een moment die zegt,
Dat ik het niet aan kan.
Voor mij zou beter zijn,
Om er een einde aan te maken.
Maar voor jullie is het beter,
Dat jullie me nooit kwijtraken.
Toch weet ik,
Dat het moment ooit zal komen.
Ik hoop bijna altijd zo snel mogelijk,
En jullie zo lang mogelijk.
Alles wat tegen kan zitten,
Dat is wel bij mij.
Toch ben ik blij dat ik jullie heb,
Dankzij jullie zie ik het toch zonnige tegen moet.
In dit gedicht wil ik zeggen,
Wat beter voor mij is en voor jullie.
In dit gedicht wil ik zeggen,
Als jullie er niet voor me waren dan had ik het zeker niet aangekund.
*Vrienden Dankje WEl
*Einde