Mensen praten altijd
Vooral tijdens je afwezigheid
Recht in je gezicht zeggen?
Dan proberen ze t te weerleggen
Probeer jezelf altijd te zijn
Dan ben jij dé zonneschijn
Leven met een masker is te gemakkelijk
Misschien maakt dat t leven dragelijk
Maar je eigen ik zijn
Beloont meer in de bewustzijn
Jouw schitteren valt zeker op
Blijf niet stilstaan door andermans stop..!
sunset: | Donderdag, juni 16, 2005 09:41 |
Treffende juiste verwoording. Liefs en een fijne dag / sunset |
|