Zoveel nachten zoveel dagen
Zoveel twijfels zoveel vragen
Zovaak geprobeerd zovaak gebeld
Jij hebt me gekwets en gekweld
Het ergste is dat ik aan je ben ga wennen
Soms dnek ik dat je iemand anders hebt leren kennen
Het gaat niet goed ik ga achteruit
Ik voel me gekwets en gebruikt
Als je me nu zou bellen ga ik uit me dak
Want voor mij ben je nu niks anders dan een klootzak
Is dit het einde, geef je m nu de bons
Is er ook geen sprake meer van "ons"
Ben je me nu al weer vergeten
Laat het op z'n minst duidelijk weten
Dan weet ik wie ik heb gekend
en hoef ik niet te wachten op een "Happy End"
Het enigste wat ik wil is wat meer duidelijkheid
En dat ik niet het gevoel krijg dat je me ontwijkt
Wees eens eerlijk en dioe niet zo vaag
Ik wil enkel antwoord op mijn vraag
Dit is de laaste poging die ik voor je ga wagen
om alsnog antwoord te krijgen op al mijn vragen