Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Oud en Nieuw
SCHERVEN OP EEN TERRAS
ONKRUID
TUSSEN HET GRAS
SPINNENWEBBEN
VOOR HET RAMEN
BIJ DE POORT
EEN OUDE DAME
SLOPERS HAMERS
ONVERSTOORD
WORDEN VAN VERAF
DUIDELIJK GEHOORT
DE OUDE VILLA
ZE STAAT TE KIJKEN
MOET PLAATS MAKEN
VOOR NIEUWE WIJKEN
DE DAME
KIJKT OM ZICH HEEN
LANGZAAM VERDWIJNT
DE VILLA STEEN VOOR STEEN
ZE FLUISTERD ZACHT
WORDT VAN ONS MENSEN
HET ZELFDE VERWACHT
DAT DE OUDE PLAATS
MOETEN MAKEN
VOOR DE JONGE
WAAR ZIJN WE MET
DIE EUTHANASIE
IN HEMELSNAAM BEGONNEN
Reacties op dit gedicht
Paul Willems (Quikkie) vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
mini
:
Maandag, september 03, 2001 04:24
slik...
Weer eens een mooi gedicht Paul!
marian
:
Zondag, september 02, 2001 13:08
*wrijf een traan weg*
de oudjes moeten wijken voor de jongeren...
mooi geschreven paul
knufffffffffffffff
Over dit gedicht
Auteur:
Paul Willems (Quikkie)
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
01 september 2001
Thema's:
[Vroeger/Herinneri]
[Toekomst]