Na jaren
overhaald
door twee geliefde mensen,
aangespoord om terug te komen.
En intuïtief
voelde ik
dat dat juist was,
voor mij
en voor hen.
Het verstand
komt met de jaren,
maar ook het gevoel.
Wees gerust,
het verloren schaap
heeft zijn stal
teruggevonden...
het moet dan wel
een goeie geweest zijn.