ROOD van de avondzon, toen alles begon
ORANJE het streepje licht op je gezicht
GEEL van de bloem naast mij, wij, zij aan zij
GROEN van je hemd, je woorden ongeremd
BLAUW van je ogen die hemel en aarde bewogen
INDIGO van de kus op mijn mond, zo blij dat ik je vond
VIOLET de schaduw op de huizen, mijn oren suizen
EEN REGENBOOG van stilte om ons heen,
je hand zacht op mijn been.