Als een kind
dat gevallen is
en een knie heeft bezeerd
krijg ik een kusje
op mijn hart
als het soms is gedeerd
Ik krijg een pleister
met een plaatje
van een blije acrobate
en een snoepje
voor de traantjes
die ik zo vaak heb gelaten
Het zijn de kleine dingen die je doet
die me zo gek maken op jou
hoe je koffie zet, je tanden poets
en zo terloops zegt dat je van me houdt
Je schouders, je wimpers, het litteken op je been
Zijn mijn kleine pleziertjes, helemaal van mij alleen