Gestrand
Communicatie vervallen in het zwijgen.
Ieders hart spreekt alleen van hebben en krijgen.
Geen die nog spreekt met de vreemden .
Communicatie vervallen door de ontheemden.
Sta stil ,hand in hand.
Kijk om alles heen.
Zieā¦..totaal geen verband.
Mensen ..gestrand