Je hebt ons allen zo geraakt van binnen
We weten niet wat we moeten beginnen
Probeer je hart open te zetten voor degenen
Die het werkelijk goed met je menen
Pak nu alsjeblieft mijn hand
En bekijk de wereld in een andere stand
Er moet toch wel ergens een lichtpuntje zijn
We weten het, je hebt ontzettend veel verdriet en pijn
Wij zijn nog nooit zo diep in ons hart
Geraakt met zoveel smart
Maar wat ik nu eigenlijk probeer voor je te schrijven
Is dat ik en nog vele anderen er altijd voor je zullen blijven
In tijden van pijn, geluk en verdriet
Onze vriendschap gaat nooit stuk, als je dat nou maar ziet..
Dan kom je er wel lieve meid
Want wij willen je nooit maar dan ook NOOIT kwijt!
~~~