Mijn beste vriend,
hij betekent alles voor mij.
Hij staat altijd voor me klaar,
altijd aan mijn zij.
Mijn beste vriend,
zonder hem kan ik niet leven.
Hij is het mooiste cadeau,
wat het lot me heeft gegeven.
Mijn beste vriend,
is iemand die me nooit verlaten zou.
We kunnen over alles praten,
hij is degene die ik het meest vertrouw.
Mijn beste vriend,
laat me weten dat hij van me houdt.
En ik hou zielsveel van hem,
want hij heeft een hart van goud!