Voor Sjors...
hopelijk begrijp je de boodschap...
Er zal een periode komen in je leven
dat je weer helemaal alleen komt te staan.
Vele tranen en problemen worden je gegeven
en je zult moeite hebben om verder te gaan.
Bedenk dan dat ik er altijd voor je zal zijn:
ik zal naar je luisteren,
naar je verdriet en naar je pijn;
ik zal je helpen,
waar en hoe ik maar kan;
ik zal je troosten,
ook al ben je nog zo bang;
ik zal je ervan weerhouden
om gekke dingen te bedenken;
ik zal je helpen
je vreugde weer terug te schenken;
ik zal bij je bed zitten
en 's nachts over je waken,
als je door nachtmerries
weer niet kunt slapen;
ik zal je tranen drogen,
en je warmte geven;
ik zal je helpen
weer zin te krijgen in het leven.
Want nu doe jij
dit toch ook allemaal
voor mij ???????
Ik heb je al eens eerder bijgestaan
toen jij de zin niet meer zag
om verder te gaan...
Maar diegene waar ik alles
voor heb gedaan
houden nu hun deur dicht,
zien mij niet meer staan.