Ik mis je
Het gaat allemaal zo snel
Det tijd vliegt
En er gebeurt zo veel
Ik vraag me af
Wil ik dit allemaal wel
Wil ik wel leven zoals ik leef
Wil ik wel doen wat ik doe
Wil ik wel voelen wat ik voel
Ik wil iets anders maar ik zou niet weten hoe
Ik zou niet weten waar te beginnen
In deze grote puinhoop
In mijn hoofd is het een chaos
En steekt een pijn van binnen
Wat er mis is weet ik niet
Want het lijkt wel alsof alles klopt
Alles gaat zoals het hoort te gaan
Huisje, boompje beestje en een goede baan
Maar toch voelt er iets niet goed
Er is iets
Iets heel diep van binnen
Iets van binnen wat me zegt
Dat er iets niet klopt
Dat er iets niet goed is
Want waarom voel ik me zo lamlendig
Waarom heb ik het zo koud
En voelt de wereld zo kil
Terwijl alles gewoon zijn gang gaat
Bijna precies zoals ik het hebben wil
Maar een ding klopt er niet
Misschien dat ik het antwoord weet
Maar ik bang ben om het te zien
Ik weet heus wel wat er scheelt
Ik weet heus wel wat er is
Ik mis je