Mensen zeggen meisje wat ben je mooi..
maar weetje van binnen is het een puinzooi..
ik ben onzeker over alles wat met mij te maken heeft..!!
en dan zeggen mensen ook nog wat fijn dat je z'n mooi leven leeft..!!
maar die mensen zien alleen de buitenkant en niet de binnenkant van mij..!!
dus zeggen ze dat ik een gelukkig mooi meisje ben maar hoe komen ze erbij..?
ik heb ook dingen die ik graag anders wil maar wat niet kan..
en ik kan jullie vertellen soms wordt ik daar niet goed van..!!
dan heb ik even genoeg van dit leven.
en denk ik,ik heb nu wel genoeg gegeven..
maar het leven gaat verder of je nu wilt of niet.
met soms een traan van verdriet.
maar ook ik probeer er uit te halen met wat zit van binnen..
en zo probeer ik toch weer een mooie dag te beginnen..
als je me aan kijkt zie je een zonnentje schijnen..
maar diep in mij zie je de zon achter de wolken verdwijnen..
bij mij schijnt ook niet altijd de zon want zo gelukkig ben ik niet..
want ook ik ben een meisje met verdriet...!!