Gedichtjuh voor liefste sgatje in muh leven
Je bent het belangrijkste in mijn leven
Het belangrijkste voor mij
Ik weet, dat jij me alles zal geven
Alleen bij jou zijn, maakt me al blij
Ik wil voor altijd bij je blijven
En volgens mij zit dat wel goed
Het is niet echt te beschrijven
Wat je met me doet
Ik geef zoveel om je, dat ik het zelf niet meer snap
wist niet dat ik zoo verliefd kon zijn
Maar het is zeker geen grap
Alleen zijn zonder jou doet me heel veel pijn
want als je even niet bij me kan zijn
mis ik je elke minuut, elke seconde
Bij jou voel ik muh fijn
Tijden zonder jou zijn zonde
Bij jou voelt het vertrouwd
Bij jou voel ik me thuis
Omdat ik weet hoeveel je van me houd
Voel ik me beter bij jouw, dan hier in huis
Jij bent mijn alles, ik wil je nooit meer kwijt
ik beloof je, ik blijf bij je tot de doowd ons schijd
Van die belofte krijg ik never nooit spijt
Want dat wij bij elkaar horen, is geen mening maar un feit!