PESTEN.
waarom al tijd pesten.
waarom altijd dat gelieg.
zie je dan helemaal niet,
dat je iedereen pijn doet,
met dat vele gelieg,
jij die altijd vrolijk was en blij.
bent zo verandert doet ons zom pijn,
elke dag maar weer vragen keer op keer,
wanner houd dit op dit doet ons zeer.
als je echt van ons houd,
hou er dan mee op.
en laat zien dat het je berouwd.
je doet je moeder en mijn zo veel pijn.
hoop dat deze pubertijd gouw over zal zijn,
en dat je weer heel normaal doet.
zonder te liegen en zonder pijn,
laat zien dat je ook een andere jongen kunt zijn,
want jij moet tog echt wel weten.
dat we je ook willen helpen ,
dat mag je niet vergeten.
maar we hebben nu alleen maar verdriet en pijn,
laat dat nu tog eens anders zijn,