In het donker genevelde gedachten
van de geen, die geluk verwachtten
Hebben zij de hoop opgegeven?
omdat zij vergaten te leven?
Duistere dagen staan hun te voor
voor de geen die geen hoop verloor
Zij die hun familie kwijt zijn
Verliezen hun welbewustzijn
Laat hen die oorlogsslachtoffer zijn
hun verstand weer vinden
door hen te steunen
zodat zij zich aan de zin van het leven binden.
Laat duister licht worden.
Laat oorlog vrede zijn.
Maakt van leugens de waarheid
Geef hen leven. breng ze vrijheid