Ik miste iemand in mijn leven
Een vriendin, een grote zus.
Iemand die me troost kan geven
als ik dat nodig heb.
Iemand aan wie ik alles kan vertellen
met wie ik alleen durf te zijn
Iemand wie ik kan knuffelen
en wie me dan begrijpt
Iemand bij wie ik mezelf kan zijn
want dat is zo lang geleden
Ik wil wel in mezelf geloven
maar ik kan het niet!
Zo'n iemand heb ik nu gevonden
Alsof ik je al jaren ken
mag ik even bij je uit huilen
heel even mezelf zielig vinden.
Begrijp me goed
ik zoek alleen vertrouwen
het is moeiliujk te zeggen
maar ik hou van jou!