VOOR JULLIE.
dit gedicht is voor jullie geschreven,
jullie zijn het belangrijkste in mijn leven,
buiten mijn vriendin en de kinderen van haar,
zal mama er voor jullie altijd wezen.
altijd sta ik voor jullie klaar.
voor manuella en nikita en peter,
dit gedaan en gedicht,
weet dat ik heel veel van jullie hou,
en dit laat weten in een gedicht.
ik zal er altijd voor jullie zijn.
want zonder jullie te leven,
dat doet mijn heel erg pijn,
jullie zon gelukkig gezin,
waar ik jaloers op kan wazen,
wou dat het ook zo was in mijn leven.
maar ik weet dat jullie houden van mijn.
en dat vind ik heel erg fijn.
dat geef mijn de moed om door te gaan.
want jullie zijn heel erg lief in mijn bestaan.