de dagen tellen zo langzaam,
steeds meer pijn elke dag,
nooit is er een einde,
altijd een volgende dag,
nooit een stilte,
nergens rust,
altijd verder,
verder door de onrecht,
door verdriet en angsten heen,
nooit een einde,
altijd een begin,
nooit een echte droom gehad,
altijd een nachtmerrie,
als ik gedag zeg tegen het leven,
lijkt er weer een nieuwe weg te beginnen,
nooit tijd gehad om iets te verwerken,
altijd door verdriet heengeleefd,
nooit even tijd gehad om voor alles even stil te staan,
altijd is er een weg heen,
maar nooit een terug,
altijd een gedachte een gevoel,
kon ik de dagen maar vooruit tellen,
dan wist ik wat er ging gebeuren,
of ik dood moest,
of dat het de moeite waard was om verder te gaan.