Liefdes Gedicht
Ik kan niet romantisch zingen
Of andere romantische dingen
Ik geef niet snel een roos
Of chocolaatjes in een doos
Ik ben trouwens niet tegen de romantiek
Maar in de romantiek ben ik niet echt fanatiek
Ik weet het, het is geen plicht
Maar dan toch voor jou een liefdes gedicht
In tweeduizendvier
Was jij nog niet hier
Toen lag je nog aan mijn zij
Wacht toen hield je nog niet eens van mij
Toen, toen had ik je nog maar 2 keer gezien
Ik dacht: zij met mij?? Ooit misschien
De 2e keer in donkey was ik dronken en melig
Kom op hey ik vond je zelfs beeldig
Veel later op wendy’s verjaardagsfeest.
Ben ik voor het eerst met je geweest.
Het was echt heerlijk.
Maar zoals je weet was het afscheid beetje pijnlijk
Nu is het tweeduizendvijf
En lig je naast mij naast me lijf
En na 8 maanden lang
Ben ik nog steeds een beetje bang
Dat je bij mij weg gaat
En mij alleen laat
Ik weet dat je het niet gaat doen
Maar dit is hoe ik denk kan ik niks aan doen
Maar ondanks dit maak je me leven hemelsblauw
En eigenlijk kan ik niet beschrijven hoeveel ik van je hou.
Ik weet het, het is geen plicht
Maar toch voor jou dit liefdes gedicht
Ik hoop dat je het mooi vond ik heb me best gedaan
En ik ben heel erg bij dat onze liefde heeft bestaan
Het klinkt alsof ik het ga uit maak maar dat is niet zo dus…
Alleen voor jou nog een dikke kus..
Hou van je dikke kus….