Vergeten
Ik zal het proberen
We hebben samen veel pijn gehad
Samen veel beleeft..
meegemaakt....
Gelachen, gehuild
ruzie gehad, lol getrapt
diepgaande gesprekken.
Over geloof, relaties
Dit Boek moet ik sluiten
Ik moet verder, laat me je vergeten
Het leven moet verder
God heeft een plan met ons
Misschien kruisen onze paden zich nog in de toekomst
wie weet.
Ik zal je opsluiten in mijn hart
en nooit meer vergeten, wat jij voor mij hebt betekent
Jij was een kanjer, je was mijn alles
je bent een kanjer, je bent mijn alles
Mienke je blijft speciaal..
Huil en treur niet
Voor ons ligt een mooie toekomst in het verschiet!
Zoals ik altijd zei..
als er problemen komen
alles komt goed schat
denk eraan, en vergeet mij niet