ik moest je vertrouwen en dat deed ik ook,
we hadden een belofte die je nooit zou breken,
friends forever,
die vloek is verbroken,
je hebt tegen me gelogen,
en ook nog is mijn vrienden afgenomen,
te veel, te veel tijd heb ik aan je besteed,
die woorden ''lisa jij bent een probleem''
zal ik nooit vergeten,
zo diep heb je me weten te raken,
mijn gevoel gebroken,
alleen stond ik voor alles,
daar was jij de oorzaak van,
altijd me kapot willen maken,
me verdriet willen doen is jou hobby,
dan nog denk je dat ik je kan vergeven,
je hebt me gebruikt,
geloosd als een baksteen,
deze ruzie met alle mensen heb je verdient,
verdiende loon,
voor al je leugens je streken je valsheid,
je hebt me gebruikt gedumpt,
en nu dump ik jou voor altijd.