Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
niemand weet waarom
niemand weet waarom
niemand denkt wat stom
niemand moet om me lachen
want iedereen weet waarom
niemand ziet me staan
niemad weet dat ik er ben
niemand denkt dat ik ooit zal komen
want iedereen weet waarom
niemand zegt wat ik moet doen
niemand weet wat ik ga doen
niemand weet wat ik ga zeggen
want ik weet waarom
niemand kan mij ook maar snappen
niemand weet hoe ik in elkaar zit
niemand weet hoe ik werk
en ik weet waarom
ik weet waarom
ik weet waarom niemand het weet
ik weet waarom niemand weet hoe ik in elkaar zit
ik weet het
snap jij het ook???
Reacties op dit gedicht
joostiej vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
moongirl1982
:
Donderdag, juni 23, 2005 10:06
Je kunt het alleen laten weten door het te vertellen aan anderen zodat ze je begrijpen.
groet moongirl1982
Over dit gedicht
Auteur:
joostiej
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
22 juni 2005
Thema's:
[Dromen]
[Dromen]
[Dromen]