Mijn gevoelens blijven onbeantwoord
Ze krijgen geen gehoor
Het is niet goed uit te leggen
Hoe zal ik het zeggen
Je geeft me ongezien veel vertrouwen
Hoop dit lang te mogen houden
Je geeft me heel veel moed
En dat voelt heel erg goed
Dat heb je me allemaal gegeven
Ik heb een vriend voor het leven
Maar ik wil meer en pieker me suf en vraag me af
Waarom doe ik mezelf pijn, waarvoor?
Ik weet jij kan mijn gevoelens
Niet beantwoorden momenteel
Hoe graag je ook zou willen
Maar gaat ten koste van zoveel
Waarom kan ik niet gewoon tevreden zijn
En wil ik eigenlijk meer
Onze vriendschap is geweldig
En dat besef ik telkens weer
Je zet mijn leven weer op z'n kop
Mijn verlangens naar jou worden al minder
Ze houden wel een keer op
Maar onze vriendschap hou ik stevig tegen me aan
Want jou, als beste vriend, laat ik nooit meer gaan
~~~