Het gaat zo goed tussen ons twee
Sommige mensen bemoeien zich er teveel mee
Gaan leugens vertellen om ons uit elkaar te halen
Als dat ooit gebeurd, zal ik daar heel erg van balen
Wat zij zegt, dat doet me pijn
Want zo ben ik niet, en zal ik ook nooit kunnen zijn
Ik probeer mensen altijd te helpen, hou van iedereen, vooral van jou
Hoe kan iemand denken dat ik jou zou gebruiken, degene van wie ik het meeste hou
Ik hoop dat je mij vertrouwd
Degene die het meest van je houwd
Zij is degene die leugens loopt te praten
Daarvoor zal ik haar eeuwig haten
Want iemand die tussen ons in probeert te staan
Kan van mij de pot op, ze is mij te ver gegaan
Ze kan me alles flikken, maar dit dus echt niet
Ik hou van jou, je bent mijn alles, ik hoop dat je dat in ziet!!